Otvoren stečaj Credo banke, stečajni sudac Jozo Ćaleta

Bez autora
Jan 16 2012

Trgovački sud u Splitu 16. siječnja 2012. donio je rješenje o otvaranju stečajnog postupka nad Credo bankom, a na prijedlog Hrvatske narodne banke koja je to tražila sredinom prosinca. Kako je kazao Ivan Basić, sudac ovlašten za obavljanje poslova sudske uprave, stečajni vjerovnici viših isplatnih redova pozvani su da u roku od 20 dana, nakon proteka osmog dana od objave u "Narodnim novinama", prijave svoje tražbine stečajnoj upraviteljici. Isto tako, pozvani su izlučni i razlučni vjerovnici da u istom roku obavijeste stečajnu upraviteljicu o svojim pravima. Ispitno ročište na kojem će se ispitivati prijavljene tražbine određeno je u Trgovačkom sudu 22. ožujka 2012. godine u 9 sati. Odmah nakon ispitnog ročišta održat će se i izvještajno ročište na kojem će se na temelju izvješća stečajne upraviteljice odlučivati o daljem tijeku stečajnog postupka.

Otvoren stečaj Credo banke, stečajni sudac Jozo ĆaletaU ponedjeljak je otvoren stečaj Credo banke! Stečajni sudac je Jozo Ćaleta, a stečajna upraviteljica Ankica Čenić.

Trgovački sud u Splitu 16. siječnja 2012. donio je rješenje o otvaranju stečajnog postupka nad Credo bankom, a na prijedlog Hrvatske narodne banke koja je to tražila sredinom prosinca.

Kako nam je kazao Ivan Basić, sudac ovlašten za obavljanje poslova sudske  uprave, stečajni vjerovnici viših isplatnih redova pozvani su da u roku od 20 dana, nakon proteka osmog dana od objave u "Narodnim novinama", prijave svoje tražbine stečajnoj upraviteljici.

Isto tako, pozvani su izlučni i razlučni vjerovnici da u istom roku obavijeste stečajnu upraviteljicu o svojim pravima.

Ispitno ročište na kojem će se ispitivati prijavljene tražbine određeno je u Trgovačkom sudu 22. ožujka 2012. godine u 9 sati.

Odmah nakon ispitnog ročišta održat će se i izvještajno ročište na kojem će se na temelju izvješća stečajne upraviteljice odlučivati o daljem  tijeku stečajnog postupka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik